24/11/09

El drama social

Quatre drames socials contemporanis premiats a nombrosos festivals.

Les diferències entre les diverses classes socials, el romanticisme, l'atracció física, el crim i el càstig, la fortuna, les injustícies socials, la solidaritat, la violència, la força de la voluntat...elements claus en tots ells.

Slumdog millionaire


Match point


Crash



Salvador

1 comentari:

  1. Anònim3/12/09

    SLUMDOG MILLONARI

    Amb sembla una bona Pel·lícula.

    Hi han diferents aspectes que m'han agradat:

    - Hi ha una part de la pel·lícula que ens vol reflexa la vida que porten molts nens. Per fer el film van tindre que fer una investigació per L'India i van agafar nens del carrer per gravar la Pel·lícula. Els nens m'entres graben la Pel·lícula van estar sotmesos a uns luxes, però un cop acabada la pel·lícula es van veure sense res del que van tenir aquells dies de gravació.

    -Un altre aspecte que m'agradat és que el Film te parts de emoció, Drama,amor, violència però tampoc ens hem d'oblidar del humor i la ironia de varias parts de la Pel·lícula.

    -Hi ha que recordar que en la pel·lícula no hem vist cap estrella del cinema i tot i així la pel·lícula a aconseguit brillar tant com altres, amb un pressupost molt baix i va aconseguir emportar-se molts Oscars, que son els premis mes importants del cinema.

    -Gracies a totes les circumstancies de la vida que a patit Jamal va aconseguir guanyar el concurs. Se li va acusar de estafador i trampos ja que sembla estrany que un nen del carrer pugui contestar unes preguntes amb tanta dificultat

    La part més bonica de la pel·licula per ami a sigut al final cuan Jamail li dona un petó a la cicatriu de Latika. Volen dir que no te perjudicis i que per tal de que tingui la cicatriu que li van fer ell la voldra igual.

    Andrea Bautista 4esoB

    ResponElimina